Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla

Känn min styrka

se hur den skapar inget till allt

Känn min vrede

se hur den förstör omkring liggande natur

Känn min sorg

se hur den får löven att falla till marken

Känn min maktlöshet

se hur den får mina organ att krympa

Känn min död

se hur den ruttnar bort under åren

Känn min frånvaro

se hur den försvinner bort i horisonten.

Känn inget mer

du har fått nog

Känslan av en individ kan inte skrivas ner,

bara upplevas




Fri vers av reynolds
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-08-17 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reynolds