Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Poeter och Facebook. Av Sturesdotter.


Kritik på en text (1947) rimmad anka





Förekommer mycket sunt,
somliga lovar runt,
kanske en borde,
som kusinen gjorde,
prata just strunt...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-25 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP