Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska, förälskad: Två skilda ting

Det finns en mening

Vi ibland är paniskt rädda för att uttala

Som om dess blotta mening

Skulle få oss att gå sönder

Eller tänka att den kräver något

Vi inte är förmögna att åtgälda

 

För meningens innebörd är laddad

Och dess innebörd har för vissa förväxlats

De tror att kärlek betyder enbart tvåsamhet

 

Den meningen jag syftar på är

Jag älskar dig

En mening jag ofta säger till vänner

Men utan att för den skull vara kär

Ty att älska och att vara förälskad

Är för mig två skilda ting

 

Så låt oss våga visa varandra

Hur mycket vi bryr oss om varandra

I livet som isolerar så många

Fast vi inget annat önskar

Än att få höra till




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-25 12:35



Bookmark and Share


  ULJO
Ska man säga flera gånger om dagen i en sann kärleksrelation "jag älskar dig"
2019-09-26

  Marita Ohlquist VIP
"Jag älskar dig" är ett fint uttryck för gemenskap.
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP