Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätverk


Upphängt
på sina
stödtrådar

Spindelns
mönsterverk

Elastiskt
utsträckt

Daggfriskt
pärlbestrött

På tork
i solen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-26 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP