Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timlånga ögon

Timlånga ögon blick av väntan

Förväntan

Längtan

Bort ifrån eller till något ovisst

Trist

Visst

Där otryggheten både lockar och skrämmer




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-27 07:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tror att många av oss känner igen sig i din text.
Bra skrivet.
2019-09-30

  ULJO
En aning av framtidens oskrivna sekunder
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP