Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klingar falskt


Ibland är
tanken
inte så
välformulerad

Men värker
fram ändå

Då är den
ofta
av arten
du inte
kan förstå

Den tanken
skär
genom ytan
då något inte
stämmer
av det som
sägs och görs

Då är det bara
ett skorrande
läte
som hörs

En falsk
och förljugen
historia
som klingar
utan gehör

Men ändå
är det den
tanken
som dig
mest berör

Du ges ju
så dålig insyn
i allt det
som händer
och sker

Och genom
ditt fönstret
ser du
en hinna
så smutsigt
grå och våt

Beströdd
med
glasklara droppar

Som liknar
någons gråt








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-27 10:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad skall man tro om all den information som flödar.
Kolla intresset som Karl Marx uttryckte det
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP