Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovdjuret

jag åtrår henne
så det vattnas i munnen

några dagar senare är det en ny
som är föremålet för min lystnad

det här upprepas ad infinitum -
rovdjuret har vaknat igen




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 539 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-28 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff