Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ihållande.


Kritik på en text (2138) en rick





Nederbörd som är så skönt,
annars signalen blinkar blå istället för grönt,
att läsning kan vara just för Hemulen,
annars är väl himlen kul en,
för det mesta syns arbete lönt...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2021-04-18 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP