Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ett ex

till ett ex
eller vad du nu var?
vi hade ju bara sex
vi var aldrig ett par

vi träffades mest
när vi båda var fulla
och det räckte med en gest -
ska vi gå hem och knulla?

ibland tänker jag på dig
och på dina himmelska behag
på vad du gjorde med mig
och blotta minnet gör mig kåt än i denna dag




Bunden vers (Rim) av Kale Ripoff
Läst 612 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-29 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff