Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH STOD VI

Och stod vi bland fallande höstlöv

eller omgavs av gnistrande snö

så lekte jag aldrig med tanken

att alltsammans snart skulle dö

Och sågs vi på stranden en sommar

på vägen i porlande vår

så tänkte jag nog att just dessa

helt säkert var gyllene år

 

LARZ GUSTAFSSON 30/9




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 1375 gånger
Utvald text
Publicerad 2019-09-30 10:33



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Så otroligt vackert skrivet!
2019-11-10

  Lehva VIP
Så målande och rytmiskt med ett vackert innehåll.
2019-11-02

  Lasseman VIP
Gillade denna texten väldigt mycket..
Den säger så mycket bara man blundar och tänker efter litet.. tack
2019-11-01

  Pilträd
Så fin <3
2019-11-01

    Max Poisé
Kompetent helt klart!
2019-10-31

  Anya VIP
Grattis till stjärnan och en mycket fin dikt.
2019-10-31

  Palett
Så vacker dikt, underbar !!
2019-10-31

  farbror zwed
Lite uppmuntran — förvisso är hösten dyster. Läst 404 gånger är 1 (ett) [Just] (Nu) aktuellt citat. Vänligen… fbzw
2019-10-30

  Lottie Ålhed VIP
Woow Underbar dikt Så vacker!
2019-10-29

  Cikoria Blå VIP
Bra!
2019-10-25

  Koloristen
Gratulerar till placeringen!
2019-10-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar dikt! Inledningen är så fint ....väcker minnen från ungdomen...
2019-10-06

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Det gäller att ta tillvara de "gyllene ögon-
blicken".Bra infallsvinkel med naturbakgrund
Instämmer. TBG.
2019-10-05

  genni VIP
...och efter alla år så bokmärkte jag min första utav dig...alldeles så där skört vackert skrivet, applåd Larz!
2019-10-05

  Niliboy
Ja, den var vass å lekande måste fingrarna vart! Mycket fint!
2019-10-04

    Lena Staaf VIP
Vackert i sin enkelhet!
2019-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2019-10-02

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Detta går rakt in i hjärtat!
2019-10-01

  Domenico VIP
Alldeles utsökt poesi!
2019-10-01

  majola VIP
Så fin poesi, tycker jag
2019-10-01

  Elaine.S VIP
Underbar läsning
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP