Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5:e MORGONBÖNEN.

Ur djupet av mitt hjärta
kom en ton klar och ren
Den stiger mot himlen
genom dimmans gråa sjok.

En ton kom ur själens
trygga resonans.
I trons förvissning, kan
hjärtats längtans toner
aldrig vissna och dö.

© Bosse 01 oktober 2019.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 94 gånger
Publicerad 2019-10-01 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten