Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

abstinens [haiku]

 

svår nöt att knäcka
man trillar dit på piller
tar sig en bläcka




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-03 03:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Genvägar till ångestbefrielse. Som kan ge mer ångest.
2019-12-03

  Kungskobran VIP
Lyckopiller är bra
jag vill många mera ha
2019-12-03

  Kaptenlöjtnant
he he
klockren
2019-12-03

    Roger Runkar Ragnar
Du väver ett korsord på tvären...!!!
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP