Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Goda tankar

 

Att ha goda grannar
Är
Lika med känna sig trygg hemma

Att ha sanna vänner
Är
Lika med mindre ensamhet

Att ha en familj, barn och släktingar osv.
Är
Lika med man har skickat livet vidare

Att vara ärlig och artig i sitt liv
Är
Lika med mängder fiende

Att ha goda tankar
Är
Lika med frid och fred

Att vara en ärlig politik
Är
Lika med yttrandefrihet

Att vara sant och fakta
Är
Lika med slut på hjärntvätten

Att man visar sin sympati, empati och medkänsla
Är
Lika med en sann människa

Att se på alla likavärde
Är
Lika med att respektera och inte kränka andras revir

Att vara sig själv
Är
Lika med alla har rätt att vara sig själva

Att vara dum, låtsas vara dum i huvudet
Är
Lika med slipper straffet för brottet man har begått

Att tala ,tro, kriga för ett terrorbudskap
Är
Lika med religion

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-10-02 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP