Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKay… Lite mer formellt protokoll… nu. Ba+ är inget perfekt

språk-

namn. Men det […] fungérar. É… føre-kom-mër. Ë… cb fungérar. @… cinnamon bulle ‹101/ /110› nyttig? M… må-hända… bröd ändå. W… wiener-

brød… WOW/////////////////////

RGB… fung///////////////////////

Tv NOT WRONG (71/ /98) b… beige/

Tv (ånyo) […] och ellips(ën) […] är (tämlig-
èn) frekvent.

Windows føre Mac OS X fungéra… ®.

@… #. Pfa… und so (u/ /32) weiter*

[:························:] fungéra… ®/

2019 copyright (11101/ /121) year/

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-10-03 18:39



Bookmark and Share


  farbror zwed







----------------------------
____________________
                3224 TEXT-
                ER… WOW/
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
----------------------------

2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed