Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväder

Nordanvind
röda höstlöv och snö
på altantaket




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-10-05 17:12



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Fin haiku, en ögonblicksbild som sätter färgsinnet i rörelse.
2019-10-08

  Anya VIP
Tycker särskilt om allitterationen i mittenraden. Så vackert både i bild och ton.
2019-10-07

  Johan Strömstedt
Tre korta konstaterande. Den erfarne människan lägger dem sam och får till ett väder där man får trycka ner hatten. Väl fångat på några rader.
Fint!
2019-10-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker haiku med kontraster! Röda höstlöv finns det gott om och frost!
2019-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Vi har olika väder i vårt avlånga land,
skönt att slippa nordanvind och snö.
Vi har haft sol i dag, just nu är det +12.
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP