Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lätt reviderad fundra.


GÅRDSBORGS NOSTALGI.

Som i en borg
med fyra portar
jag bor. Bland vänner
som jag kanske känner.

ingen tar knark tror jag
eller fula droger ibland

Komma hem på fyllan går bra
är man bara snäll. Får man sova
på grannens stora altan.

borgen den är trygg
vi har alla vår status
att värna om

Högt måste priset hållas.
Guldkant på livet
är vi alla värda, som i
borgens hägn hittat in.

Grindar finns det ej
för våra portar, Nej
vägen ut går man alltid
utan besvär.

vem sörjer, en sorg för
den som okänd är

© Bosse 6 oktober 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-06 18:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Där medmänskligheten
Ännu bor hos dem
Man känner igen?
;)
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten