Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Viskningar

Det är så tyst i mig att jag blygs




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-07 16:51



Bookmark and Share


  Sturesdotter
(knappt att jag vill skriva kommentar - rädd för att störa din blyghet och den ljuva tystnaden. Men gör det ändå.)
2019-10-10

  Mats Edin VIP
Tack Marita:))
2019-10-07

  Marita Ohlquist VIP
En vacker och rogivande bild där man kan njuta av av tystnaden och stillheten!
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP