Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De ofattbara makterna

 

Livet,
Skapar och ger liv
Sprider skönhet över existensen

Djur och växter
Människan och tankar
Och för inget krav tillbaka få

Ofattbart och evig mäktigt makt

Döden,
Dödar och ta liv
Och allt levande

Skapar tomhet och saknande
Leder till maktlöshet och dysterhet
Och dödar all liv och allt blev skapat av livet

Otänkbart och välkommen mot livets vilje

Livet skapar
Döden dödar
Och tankarna går till, 

Vem dödar döden då?

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-10-08 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP