Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Säg mig du vill ha!

 

Du drömmen!
Säg!
Säg mig du vill ha!

Här är vilsenheten i mig!

Vägrar du?
Orkar du?
Tänker du?

Sluta din resa djupt vilse i min vilsenhet!

Här är jag!
Här är ensamheten!
Här är tomheten!

Här är den nakna jag i mig

Fattar du!
Förstår du?
Du you get it!

Att sluta dit liv ensam på jorden

Can you see me!
Can you hear me?
Can you love me?

This is who I am!

Du drömmen … you dream!
This is me…. This is you
This is yuo and me

Diying alone!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2019-10-08 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP