Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLOTTERSKRÄP

Saknaden förblev kvinnan
trotset
oskapt var friheten.

vem var min klonade partner
näringslösningens moderkaka
förblev brustna illusioner

Gåvan livet framtidshoppet skräddarsytt
allt började som prejudikat
för det enkönade sagoberättandet.

frågar mollusker efter ömhet

© Bosse 9 oktober 2019.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-09 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten