Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Döva smärta

 

Döva drömmarna så de leva längre
Döva smärta tills den bli en del av livet

Döva sorgen så den vara evig
Döva ensamhet så den vara virig

Bittre är känslorna inom mig själv
Galna är tankarna i mina texter

Sorgsna är dagarna omkring mig
Andfådda är stegarna i min själ

Tvång dövat är känslorna kan ej återupplevas
Tvång dövat är drömmarna kan aldrig besannas

Tvång torterat är min barndomstid
Tvång torterat är min sluttid

Lyckligt!
Var och aldrig är jag i mitt liv!

Född till våldtäckt!
Född till tortyr!

Född till ensamhet!
Dör för helvete!

Utför din ingrepp utan att bedöva mig
Så jag kan känna mer ilska och vrede

Döv är världen!
Döv är GUD!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2019-10-09 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP