Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrivilligt fri

Likt en vingklippt svan
Som svävar ändå
Högt över fluffiga moln
På en annan nivå

Så flyter jag omkring
I mitt vakuum
Ofrivilligt fri
Från bojor av sammet

Sånt som hejdar en
Människa att springa mot

Vansinnet




Fri vers (Fri form) av TvillingCocteau
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-10-10 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TvillingCocteau