Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt reviderat.


ETT MINNE.

BAKDANTERI.

Viskningar piskar som
senkommet störtregn.
Avundsamt böjes Grånad mansrygg
med sannordens vassa nålar.

borde han inte snart vara död
då kunde man säga något gott
prisa den token med ord

Kanske sörja med en blomma
eller suck. Han fick inte så
mycket gjort i sina dagar,
denna amatör Horatius.

denna bitterljuva ålderdom
ryggpratet doldskrattar som alltid i smyg

© Bosse 11 oktober 2019.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-11 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten