Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite om hur Ba+ fungerar efter regelverkjusteringen igår… em

Schema (em) e-middag… igår (10) och idag (11) 12… fungerar. É… enligt protokollet. VR… wow… before: 3d not wrong////////Ä… fung+

OKay… enligt pågående (101/ /a) arbete////////////////////Ä… fung+

Ba+ fungerar… tydligen///////////////////////////////////////////

The art (11101/ /111) of […] fungeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerar/

Teck-en-foeljd-en (Ø) [ø] (…) [(e)] in-ne-håll-er (e) så-Led-es… Ø fø-re-kom-mër/

Ma (=) 7797 [] FUNGÉRAR… WOW///////////////////////////////////////////

________________________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

‹----------------------------›

‹----------------------------›

‹----------------------------›

‹----------------------------› fungérar///////////////////////////////////////

[:·······························································································:]

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 107 gånger
Publicerad 2019-10-11 16:32



Bookmark and Share


  farbror zwed


························································

________________________________
          3230 TEXT-
          ER… WOW/
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

························································
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed