Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenskönor

Tiden springer
Mina ben är fastlåsta här
Det växer tusenskönor
i min trädgård
Du vill plocka dem
Jag vill att du ska plocka dem
men vet att det är livsfarligt
Jag skriker för jag vet
vad som händer då
Jag hänger upp en skylt
på min trädgårdsgrind:
Gräset får ej beträdas
Du smyger ändå in,
rycker åt dig några blommor
och försvinner
Tar en bit av mitt hjärta,
lämnar tomheten kvar
bakom grinden
Jag ser din skakande ryggtavla
Du som aldrig gråter




Fri vers (Fri form) av Glömskan VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-12 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP