Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan ditt lejon ur djungeln men inte djungeln ur lejonet


Trump är en klok man som inte tål kritiseras.

Ja, vilken besvikelse med Trump, vi trodde alla att han var en välgjord man på marknaden, en stark företagare, men nu förstår du, han är en gammal man som skapar förvirring bland väljarna.
Med ett ord som han vill leda, men inte tillfredsställer sina anhängare, är det uppenbart att han bara interagerade med den typ av kvinnor som låter honom styra kungligt.
eh, Du kan du få ditt lejon ur djungeln men inte djungeln ur lejonet;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-13 14:56



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Johoda ! Han låta sig gärna kritiseras,
men bara av de som komma med kritik
som gynnar honom,dvs,kritik som stärka
hans befattning.
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP