Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämlös

Plötslig är jag chosefri
helt utan hämningar e ja
förlåter alla och allt gör ja
dig med du skeve, snåle, fege
så kallade läsare
förlåter dig utan hämning gör ja




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-13 15:39



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Fick ett leende på läpparna och måste gnugga bort den, innan jag visar mig för andra.
2019-10-14

    Sefarge VIP
Tack för det
Du storsinte
Skald!
;)
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP