Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattens år(lämnar spår)


En gång
ska askgrå tassar
lämna spår
av falnad glöd

Men inte just inatt

Först ska katten
nu på språng
smyga ut i natten

Hoppa
springa
lämna spår

Från alla sina
levnadsår




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2019-10-13 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP