Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTBÖN

KYLSKÅPSKALL KVÄLL.

I mörkrets dunkel
lyser dina skuldrors vithet
där du ber din bön
med tårade kinder.

Ångesten rister din kropp
eller är det den tidiga kylan.
Blek och Tanig du är, ber
ångestfylld med tysta läppar.

Knäfaller vid nybäddade säng.
Ett altare, din offerbädd.
Viskande tyst,
rädda endast min själ.

Jag ber min Gud.

© Bosse 13 oktober 2019




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-13 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten