Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Globaluppvärmning

 

Kallare liv
Och
Globaluppvärmning

Kallare drömmar
Och
Globaluppvärmning

Kallare kärllek
Och
Globaluppvärmning

Kallade själar
Och
Globaluppvärmning

Kallare fötter
Och
Globaluppvärmning

Kallare fakta
Och
Globuppvärmning

Kallare ord
Och
Globaluppvärmning

Kallare tider
Och
Globaluppvärmning

Kallare människor
Och
Globaluppvärmning

I fritt fall…………
Och ett resultat av tvång demokratiseringen
Och globaliseringen av människan




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2019-10-14 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP