Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och du heter!

 

Jag var ett liv … mig du skörade
Jag var ett ljus… mig du släckte

Jag var en dröm… mig du stal
Jag var mig själv… mig du censurerade

Jag var ett hand… du var ett kniv
Jag var ett hjärta… du var kallblod

Jag var en fot… du var ett sten
Jag var vatten… du var blod

Jag var bris… du var orkan
Jag var skog… du var eld

Jag var skratt … du var gnällighet
Jag var lek… du var ett vapen

Jag var ett barn… du gjorde mig till soldat
Jag var oskuld… du våldtog mig

Jag var enkelt… du komplicerade mig
Jag var öppen… du burade in mig

Och du heter …Miljö och djuraktivist
Demokrati och IS demokrat

Människan!!!
Religion!!!

Varför får jag INTE rätt att vara mig själv
Och varför är jag tvång IS/Demokratiseras av västvärlden

Allt jag ville vara är mig själv
MIG SJÄLV!!!!!!!!!!!!!!!!

MIG SJÄLV och INGEN annan!

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-10-14 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP