Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer:)

I all enkelhet är känslan så banaliserad
att ett par stilla händer ger upphov till lycka




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-15 15:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Riktigt så!
Händelserika
Känslor behöver
Inte alltid uppstå
Ur buller och bång!
;)
2019-10-15

  Öknens Ros VIP
Liten lycka är också lycka.
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP