Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One-Night Stand II ( aka Ännu ett nummer)

jag vaknar
det har hänt igen

vem är hon? vad har vi gjort?
eller det är ju klart att vi har knullat

men vad heter hon ens?
Katja? Sofia? whatever...

vad har jag i kylskåpet?
jag måste väl bjuda på frukost?

om hon är riktigt läcker
kanske jag tar ut henne på brunch nånstans...

det blir att avverka morgonpasset först
och så det obligatoriska bytet av telefonnummer

och så ser vi om vi ska ses igen
eller om vi bara ska fortsätta med våra liv
var och en för sig




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-15 20:09



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Jag hade också för vana att gärna ägna mig åt one-night stands, typ mellan 20 och 30 års ålder. Så länge jag träffade på en ung, vacker och vild kvinna så var det nog helt fritt för henne. Men jag hade ribban ganska högt om vi säger så - det måste vara en tillräckligt snygg och läcker kvinna som tydligt visade att hon var tänd på mig... <3
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff