Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jobbiga tider

 

Jobbiga tankar,
Vänder på orden upp och ner
Och styr pennan

Ord som skakas om och om
Ögonblickar som skaks om och om
Dagar som skakas om och om

Vemod och ett tecken på liv visar jag inte
Orörliga är mina stunder i livet
Orörliga fast jobbiga är tankarna i mitt huvud

Hösten lämnar inga livsspår efter sig
Ensamheter inte heller lämnar livsspår efter sig
Stillheten kan bara evig vara still

Den jobbiga jag
Den jobbiga Andan inre i mig själv
De jobbiga tider i mitt liv

Är ur tortyr och svåra tider ursprungliga
Är människans misslyckandet i livet
Är tidlösa

Jag blev tvingat till färglös
Jag blev tvingat existerar färglös
Jag äter smaklös

Ett värdigliv, existens heter det…

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2019-10-16 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP