Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lätt reviderad dikt.


GOTT ATT MINNAS.

OFFERRIT.

Med dina tårar tvagdes mina fötter
Ditt bröd jag tog och åt
Ditt vin jag drack med glädje

Undran jag sedan kände,
av det din röst förmälde.
Du skänkt mig din kropp,
blodet gavs för min salighets skull.

min kropp blev din
mitt blod blev ditt
min smärta du tog.

Med svetteduken torkade
Du mina fötter
blev så helgad av ditt offer.

Bosse 18 oktober 2019. från 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-18 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten