Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balladen om oss


Påminn mig inte
om allt som gått
snett

Vi kan väl
minnas det vi
gjort rätt

När livet
kan vara
på så många sätt

Kärleken är ju
irrationell

Så snälla
tänk en stund
på mig i kväll




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-10-19 09:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP

Gulligt
2019-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP