Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samtalet som sipprar ur flaskan snart tömd


De två männens samtal kretsar kring kränkta känslor
Ock kropparna kränger, trots att färjan ligger för ankar
Tax free stängt, pianobarens tystade klink
De verkar avklädda, ja nakna, typ tagna på sängen
Klockan är också helt arla, både den finska och den svenska
Deras prat är i söm med flaskan, som nästan är tom, tömd,
De tvenne helt nära sömnens brant
När snart dagens nu gryr kommer de att vara försvunna, flaskan lik, och samtalet vittrat ner däck för däck likt ett solisteko




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-19 09:16



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Bra bra skrivet. stämning fångad som osalig ande i flaska.
2019-12-01

  Respons VIP
En träffande bild av finlandsfärjornas alkoholdimma som många män har gått vilse i.
2019-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP