Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pralinen

Sakta
gick jag genom stan

varm
solig
dag

nu
har jag äntligen smält

vill du äta upp mig?




Fri vers av lalanda
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-06-30 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke