Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlorat värld

 

Livet!
Är,
Ett spel

Spelet!
Är,
En människa

Vissa satsar och gambler stort
Och förlorar allt
Inte klokt

I mina dryga sextioett år i livet
Har jag satsat allt på mänskligheten
På att vara en riktig människa

Mänskligheten och människan
Kärleken och förlåtelsen
Vann så stort över mig

Jag blev den enda skam förlorare
Människan skratt åt mig som fan
Mänskligheten förnedrat mig djävla som fan

Jag blev lurat av skiten kärlek
Jag blev hjärntvättat av ordet förlåtelse
Jag är hjärntvättat av mitt hjärna

Nu har jag ett ickevärdig liv i Sverige
Kränkt och jagat existens av en annan religion
Och lever på flykt

Utan ett hemland eller historia
Utan rätt att försvara mig att existera
Utan rätt ha ett liv

Livet var ett spel (jag)
(jag) var en drivmedel i människans händer
Jag var evig en förlorare

Skam på mig!
Som låtit människan, mänskligheten
Som låtit kärleken vinna stort över mig

Jag borde varit en bödel liksom andra är

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-10-22 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP