Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva med

Vi snackade brudar
jag och hon

En befriande känsla
i maggropen
fick mig att skutta runt
inombords

Utomsides
syntes bara ett leende
och tåspetsar
i sandstrand

Ryggen blev bränd
men
vissa smärtor
kan man leva med




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-06-30 20:08



Bookmark and Share


  Nattis83
=) Håller jag med om, bra skrivet, underbart slut! /Natalie
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan