Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ibland efter dagens sista lektion. Av Algotezza.


Kritik på en text (1903) rick



En sällsam text likt musik,
som den lät förr på ett fik,
att göra 'ingenting' lugnt det är,
som att stå o tveka i egen sfär,
en sorts övning inför att ligga lik...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2019-11-05 00:43



Bookmark and Share


  ULJO
"Dagny kom hit och spill, fem droppar till"
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP