Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och himlens stjärnor bleknat

Ännu en dag
som knappast finns
Ty fastän visarna på klockan strävar fram
har livet stillnat
och allt jag ser
är världen utanför
som inte rör mig mer

Låt tiden gå
och låt mig glömma
Låt mig tacka den tid som var
Nu är allt över
Låt dagen skynda
den ger mig inget mer
och himlens stjärnor bleknat




Fri vers (Fri form) av Benfred
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-24 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benfred