Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite författar-nytt… farbrorn påbörjar denna dag en (1) SF-›

story… typ (tämligen) tjock bok. Term-
en bok […] NOT WRONG////////////*

Idag ingen (oerhört) Lång Sång [LS] men helg-
en är (tämligen) mycket11101/ /11101tid////////////////////*

Fet form [] fungéra… R. Även RGB fungéra… R. WOW(ae) NOT WRONG////////////////////////////* 
Unicode (101/ /102) fungér97114//////////////////////////////*

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-10-24 20:04



Bookmark and Share


  farbror zwed




____________________________
         20191024 (To) […] fungérar/
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯



2019-10-24

  farbror zwed




________________________________
   Bigrammet ‹- är 1 (en) komplettéring/
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯



2019-10-24

  farbror zwed



__________________________
                              3253 TEXT-
                              ER… WOW/
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯




2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed