Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄTTEBEBISEN

Buuuuääää Buuuääää Buuuääää

Jag hatar Greta

Och jag älskar kött

Vill jag äta kött
Ska jag få äta kött

Buuuääää

Buuuääää

Jag kommenterar alla tankar som ploppar upp i mitt huvud

Jag är medelåders men beter mig som ett spädbarn

Buuuuääääää
Buuuuäää

Jag vurmar för yttrandefriheten när det passar
Men förordar samtidigt gamla diktatorers idévärldar


Buuuuäää
Buuuuääää

Får jag inte som jag vill
Får jag inte äta kött
Får jag inte ställa alla Feminazis till svars

Ja, vem är jag då?

Buuuäää buuuuäää buuuäää

Vuxenblöja is the shit!




Fri vers av Visheten
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-25 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Visheten
Visheten