Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄTTEBEBISEN ll

Buuuuääää buuuuääää buuuääää

Jag är emot hen, kvinnor, vegetarianer, buddhister och feminister

Buuuuääää buuuuääää

Jag förordar evangelierna samtidigt som jag står upp för massmördaren Stalin

Buuuuääää buuuääää

Jag gråter som ett litet spädbarn varje gång jag får mothugg
och jag gör allt för att förneka mina autistiska drag
Att alla är emot mig är ovidkommande
för till syvende och sist
är det jag som är sanningssägaren


Buuuuääää buuuuääää

Jag är en jättebebis som fortsätter frossa medan världen brinner.





Fri vers av Visheten
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-25 23:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt!
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Visheten
Visheten