Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland

Jag tror du kan se mig
skaka spegeln långsamt
håll mig upp och ner
jag vet att du letat
jag vet att du längtat
jag är ensam
jag är glödande Ulm
jag är gränsen
gränslandet
som skrämmer skiten ur dig
men lockar dig
jag är ett monster
på andra sidan floden
ett smutsigt monster
du inte trodde på
men jag finns
Jag tror att du ser mig nu




Fri vers (Fri form) av Glömskan VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-26 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP