Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelse

Jag var bara ett barn
Jag bad aldrig om att bli född
Ni tog det beslutet åt mig
Varför ligger min existens börda
På mig




Fri vers (Fri form) av Fackla
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-28 12:44



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Du/Jag är födda utan önskan
Vi bär ansvaret för framtid - så är det bara!
Framtid för dig och mig och barn och barnbarn och ...
Existentiellt viktig frågeställning som du gestaltar vackert poetiskt!


2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Fackla

Senast publicerade
Synd om mig
Upplopp
Födelse
* Se alla