Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplopp

Vi är våra mödrar
Som ammar
Vi är våra systrar
Som håller hand
Vi är våra fruar
Som knyter band
Vi är våra döttrar
Som vill ha en chans

Men det finns ännu män i världen som nyttjar vårat själsanlag emot oss

Varför hjälper vi dom?




Fri vers (Fri form) av Fackla
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-29 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fackla

Senast publicerade
Synd om mig
Upplopp
Födelse
* Se alla