Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om och om dumheterna

 

Varje människa,
Var någon gång dum i sitt liv
Gjorde stora och små dumheter

Man måste synda för att förstå vad synden är

Vissa upprepar om och om sina dumheter
Andra säger adjö till nya dumheter
Medan en del känner sig väldig stolta över dumheterna

Man har ett val!

Dumheter som går aldrig att ångras
Dumheter som sliter liv
Dumheter som skapar oro

Har man själv valt och få står för konsekvenserna

Dumheter som man förstått
Dumheter som man sagt det räcker nog
Dumheter som lyste själen till sanningen

Är vägen till frid

Den människa som ej lärs sig av sina misstag
Antagligen är DUM!
Eller medveten vill spela sig DUM!

Man aldrig kan båda och

Inga kärlek och förlåtelse
Inga sträckte händer från mig
Inga öppna hjärta och varsågod gratis

Har mina dumheter lärt mig

Jag ångar aldrig den nya jag!
Jag vet att jag har rätt, livets erfarenhet har lärt mig
Jag ser hur du ser på mig!

Det var DU människan som skapade den nya JAG i mig

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2019-10-29 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP