Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det känns bättre så

 

Och,
När jag är död
Gråt inte mig

Det känns bättre så!

Och,
När minnena av mig hälsar på dig
Sörj inte mig

Det känns bättre så!

Säg aldrig vila i fred min vän!
Säg aldrig att du saknar mig!
Säg aldrig du älskade mig!

Det känns bättre så!

Min död skapar inte stora rubriker världen över
Tre dags landsorg
Halvstånd flagga

Det känns bättre så!

Jag var en främmande skäl
Jag var en främmande kropp
Som tvingade leva ihop med varandra

Det kände bättre för mig själv och båda är befriat

Jag och min själ levde isär från varandra
Min själ ville ha en annan kropp än min kropp
Min kropp ville ha en annan själ än Naji

Det kändes bättre så för mig själv

Och komihåg att jag kände ingen existens på riktigt
Jag hade inget val än att fly för livet
Vart jag levde fanns någon ville ha slutit på mitt liv

Det kändes inte mänsklig för mig själv

Säg aldrig att kärleken finns på riktigt!
Säg aldrig att våren skapar liv!
Säg aldrig att jag var ett liv

Det känns mer fakta om mig

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2019-10-29 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP